Aankomende activiteiten

Houd deze website in de gaten voor aankomende activiteiten. Je kan je ook aanmelden via het emailadres secretaris@youngprofessional.vvd.nl om automatisch een email te ontvangen over de activiteiten die wij organiseren.


Eerstvolgende activiteiten:

Bedrijfsbezoek:
Op woensdag 12 april zal er een bedrijfsbezoek plaatsvinden in de Rotterdamse haven. De details en de inschrijvingstermijn voor dit bezoek zullen zo snel mogelijk bekend worden gemaakt. 

De rol van lobbyisten in het politieke proces:
In mei 2017 zal er een bijeenkomst worden georganiseerd over de rol van lobbyisten in het politieke proces. Vooraanstaande lobbyisten geven een kijkje achter de schermen over hun vakgebied en gaan met onze Young Professionals in debat.


Afgelopen events:

Ondernemerschap in Nederland:
Op vrijdag 10 maart gingen we in gesprek over ‘Ondernemerschap in Nederland’. Landelijk partijvoorzitter Henry Keizer vertelde over zijn loopbaan als ondernemer. Vervolgens gingen Dennis Wiersma, kandidaat Kamerlid en Pieter Duisenberg, huidig Kamerlid in gesprek over de aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt. Klik op deze link voor een kort verslag en de foto's. 

Accenture - Groene innovatie:
Op vrijdag 27 januari 2017 organiseert het netwerk een bijeenkomst over groene innovatie. Deze bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van Accenture in Amsterdam. Via deze link kan je het verslag van de avond lezen.