Bedrijfsbezoek Koninklijke Vopak in Rotterdamse Haven

Wij zijn verheugd jullie te kunnen meedelen dat het Young Professionals netwerk op woensdag 12 april op bezoek gaat bij Koninklijke Vopak in de Rotterdamse haven, inclusief een Q&A met CEO Eelco Hoekstra. Het is erg bijzonder dat we een kijkje in dit unieke bedrijf krijgen. We willen benadrukken dat iedereen welkom is, juist ook Young Professionals die geen kennis van deze wereld hebben en gewoon nieuwsgierig zijn!

Beste Young Professionals,


Wij zijn verheugd jullie te kunnen meedelen dat het Young Professionals netwerk op woensdag 12 april op bezoek gaat bij Koninklijke Vopak in de Rotterdamse haven, inclusief een Q&A met CEO Eelco Hoekstra. Het is erg bijzonder dat we een kijkje in dit unieke bedrijf krijgen. We willen benadrukken dat iedereen welkom is, juist ook Young Professionals die geen kennis van deze wereld hebben en gewoon nieuwsgierig zijn!


De wereldwijd opererende tankterminal operator gespecialiseerd in de opslag en overslag van vloeibare en gasvormige chemie- en olieproducten ontvangt ons voor een tour door hun Vlaardingse terminal met eetbare oliën en biobrandstoffen. Vervolgens verplaatsen wij ons naar het Delta Hotel voor de Q&A sessie. Stel daarbij al de vragen die je wilt stellen aan de leidinggevende van deze bijzondere -400 jaar oude- multinational. 


Daarnaast is vanuit de politiek Pieter Duisenberg aanwezig. Pieter heeft na een succesvolle carrière in het bedrijfsleven (Shell, McKinsey, Eneco) gekozen voor de publieke zaak als Kamerlid voor de VVD. Beide heren zullen met veel plezier jullie vragen over leiderschap, energie en politieke keuzes willen beantwoorden!


Helaas is het aantal plekken gemaximeerd op twintig dus meld je snel aan want vol = vol. Vanwege het beperkte aantal plekken verwachten we ook echt dat je komt als je je aanmeldt. 


Meld je aan via deze link


Zorg dat je tijdens het gehele bezoek een geldig identiteitsbewijs (paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs) bij je hebt. Dit is een vereiste om toegang te krijgen tot de terminal.


Het programma:

16.30u Inloop en ontvangst

16.45u Welkomstwoord en korte presentatie door de Managing Director van de Vopak Terminal in Vlaardingen (Kon. Wilhelminahaven, Zuidoostzijde 1, 3134 KH Vlaardingen)

17.15u Start terminal tour 

18.00u Einde terminal bezoek, vertrek naar Delta Hotel voor de Q&A (Maasboulevard 15, 3133 AK Vlaardingen)

18.15u Gesprek met CEO Vopak, Eelco Hoekstra, en VVD-Kamerlid Pieter Duisenberg 

19.00u Netwerkborrel

20.00u Einde event


Bij de Vopak Terminal en bij het Delta Hotel zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar. 


Wij kijken er naar uit je te zien op 12 april a.s. Meld je aan via deze link


Namens VVD Young Professionals,


Lotte Meijborg, Tomas Friedhoff, Geert Gladdines & Robert van Hittersum