Bedrijfsbezoek Koninklijke Vopak in Rotterdamse Haven

Wij zijn verheugd jullie te kunnen meedelen dat het Young Professionals netwerk op woensdag 12 april op bezoek gaat bij Koninklijke Vopak in de Rotterdamse haven, inclusief een Q&A met CEO Eelco Hoekstra. Het is erg bijzonder dat we een kijkje in dit unieke bedrijf krijgen. We willen benadrukken dat iedereen welkom is, juist ook Young Professionals die geen kennis van deze wereld hebben en gewoon nieuwsgierig zijn!

Beste Young Professionals,


Wij zijn verheugd jullie te kunnen meedelen dat het Young Professionals netwerk op woensdag 12 april op bezoek gaat bij Koninklijke Vopak in de Rotterdamse haven, inclusief een Q&A met CEO Eelco Hoekstra. Het is erg bijzonder dat we een kijkje in dit unieke bedrijf krijgen. We willen benadrukken dat iedereen welkom is, juist ook Young Professionals die geen kennis van deze wereld hebben en gewoon nieuwsgierig zijn!


De wereldwijd opererende tankterminal operator gespecialiseerd in de opslag en overslag van vloeibare en gasvormige chemie- en olieproducten ontvangt ons voor een tour door hun Vlaardingse terminal met eetbare oliën en biobrandstoffen. Vervolgens verplaatsen wij ons naar het Delta Hotel voor de Q&A sessie. Stel daarbij al de vragen die je wilt stellen aan de leidinggevende van deze bijzondere -400 jaar oude- multinational. 


Daarnaast is vanuit de politiek Pieter Duisenberg aanwezig. Pieter heeft na een succesvolle carrière in het bedrijfsleven (Shell, McKinsey, Eneco) gekozen voor de publieke zaak als Kamerlid voor de VVD. Beide heren zullen met veel plezier jullie vragen over leiderschap, energie en politieke keuzes willen beantwoorden!


Helaas is het aantal plekken gemaximeerd op twintig dus meld je snel aan want vol = vol. Vanwege het beperkte aantal plekken verwachten we ook echt dat je komt als je je aanmeldt.