In gesprek met Kees van Dijkhuizen en Ed Nijpels over het Klimaatakkoord

Zet 5 september a.s. in je agenda! De energietransitie en de klimaatdoelstellingen, alsmede de financiering hiervan, bieden een van de meest omvangrijke en complexe vraagstukken die we de komende jaren met elkaar moeten oplossen. Kees van Dijkhuizen, CEO ABN AMRO, zal een uniek inkijkje hierin bieden en in gesprek gaan met o.a. de architect van het Klimaatakkoord, Ed Nijpels, en een spannende startup & een scale-up op gebied van Energie & Klimaat.

VVD Young Professionals is trots om aan te kondigen dat het volgende event plaatsvindt op woensdag 5 september bij Circl van ABN AMRO (Gustav Mahlerplein 1B, 1082 MS, Amsterdam). Duurzaamheidsdirecteur Richard Kooloos is onze gastheer. 

De energietransitie en de klimaatdoelstellingen, alsmede de financiering hiervan, bieden een van de meest omvangrijke en complexe vraagstukken die we de komende jaren met elkaar moeten oplossen. Kees van Dijkhuizen, CEO ABN AMRO, zal een uniek inkijkje hierin bieden en in gesprek gaan met o.a. de architect van het Klimaatakkoord, Ed Nijpels, en een spannende startup & een scale-up op gebied van Energie & Klimaat.

Meld je aan via deze link en zet 5 september (na werktijd) in je agenda. Tevens een mooie gelegenheid om met elkaar te proosten op het nieuwe politieke jaar en vooruitkijken naar de toekomst. De inloop is om 18.00 uur, waarna het programma omstreeks 18.30 uur zal beginnen. Er zal een hapje en drankje uit de bijzondere keuken van CIRCL worden geserveerd, met borrel op het dakterras. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. 


Uiteraard zal er ruimte zijn om met elkaar, dhr van Dijkhuizen, dhr Nijpels en de startups en andere sprekers in debat te gaan.


Met liberale groet,

Bestuur VVD Young Professionals