FAQ

Wat is VVD Young Professional?
VVD Young Professional is een netwerk van de VVD gericht op young professionals. Het netwerk richt zich op het organiseren van activiteiten waarbij politiek, netwerken en gezelligheid centraal staan. In het verleden heeft VVD Young Professionals events georganiseerd met als gasten premier Mark Rutte, minister van economische zaken Henk Kamp en verschillende Kamerleden op toplocaties zoals de Maastoren in Rotterdam. Deze activiteiten zijn interactief en ook krijgen de leden zelf de kans om hun activiteiten te presenteren.

Voor wie is VVD Young Professional bedoeld?
VVD Young Professional is bedoeld voor iedereen die zichzelf beschouwt als een young professional en geïnteresseerd is in de VVD. Om je op weg te helpen: dit zijn over het algemeen jonge, ambitieuze dames en heren die aan het begin van hun carrière staan en interesse hebben in politiek. Natuurlijk neigen zij ook naar de VVD.

Moet je lid van de VVD zijn om lid te worden van VVD Young Professional?
Om lid te worden van VVD Young Professional hoef je geen lid te zijn van de VVD. Zowel VVD-leden als niet-leden zijn welkom.

Kost lid zijn van VVD Young Professional geld?
VVD Young Professional kost geen geld. Het kan alleen wel voorkomen dat wij een vergoeding moeten vragen voor een activiteit om uit de kosten te komen. Uiteraard proberen wij dit zo laag mogelijk te houden.

Verplicht het lidmaatschap van VVD Young Professional mij tot iets?
Nee, het verplicht je tot helemaal niets. Je wordt wel op de hoogte gehouden van de events die VVD Young Professional organiseert. Deze zijn vaak alleen toegankelijk voor leden.

Hoe vaak organiseert VVD Young Professional een event?
Bij VVD Young Professional staat kwaliteit voor kwantiteit. Daarom proberen we vooral inhoudelijk goede activiteiten te organiseren met interessante gasten en op toplocaties. Dit zal ongeveer drie tot vier keer per jaar zijn.